Kapital Credit

In ultimii ani, amanetarea autoturismelor a devenit una dintre cele mai populare solutii de finantare la care apeleaza cei care se afla in impas financiar si au nevoie de bani urgent. Practic, imprumutul de tip amanet auto iti ofera posibilitatea de a beneficia pe loc de suma de bani de care ai nevoie, singura conditie fiind aceea de a-ti lasa masina in garantie in schimbul imprumutului. Ulterior, pe baza unui contract, in momentul in care returnezi banii, vei primi masina inapoi. Suna interesant, nu-i asa?

Totusi, daca si tie iti surade ideea, inainte de a lua in calcul amanetarea propriului autoturism pentru a obtine simplu si rapid un imprumut, este bine sa intelegi cum functioneaza un amanet auto si sa te familiarizezi cu procedura pe care trebuie sa o urmezi in acest si avantajele pe care le poti obtine. Iar despre toate acestea, dar nu numai, vom discuta in cadrul acestui articol, care speram sa iti fie de ajutor in luarea unei decizii cat mai corecte si bine documentate pe viitor.

Ce este un amanet auto

Un amanet auto reprezinta o institutie financiara nebancara, acreditata de BNR, care ofera servicii de creditare cu garantie auto. Practic, un amanet auto este partenerul pe care te poti baza atunci cand doresti sa-ti amanetezi masina pentru a obtine un imprumut rapid pentru nevoi urgente, iar in comparatie cu institutiile financiare traditionale, avantajele pe care le poti obtine atunci cand apelezi la serviciile financiare oferite de un amanet auto sunt mai mult decat evidente.

Cum se realizeaza amanetarea unui autoturism

In ultimii ani, tot mai multe persoane au luat in calcul un imprumut de tip amanet auto, si asta mai ales datorita usurintei cu care poate fi accesat acesta. Practic, procesul prin care poti obtine bani dintr-un amanet auto este unul facil, rapid si la indemana oricui, si se rezuma la cativa pasi simpli. Pentru inceput, trebuie sa iei legatura cu o casa de amanet de incredere si sa te prezinti la sediul acesteia pentru evalurea masinii pe care vrei sa o amanetezi. In general, poti obtine pana la 75% din valoarea acesteia, insa acest lucru depinde de mai multi factori cum ar fi modelul auto, anul de fabricatie, numarul de km si starea tehnica. Iar daca totul este in regula, dupa ce ai stabilit suma, nu iti ramane decat sa semnezi contractul, sa predai documentele necesare si sa lasi masina in parcul auto pus la dispozitie de casa de amanet. Ulterior, primesti banii direct in contul bancar personal, in cel mai scurt timp posibil.

Desigur, tot aici amintim si returnarea banilor, conform planului stabilit cu casa de amanet. Partea buna este ca majoritatea agentiilor ofera conditii foarte flexibile si avantajoase atunci cand vine vorba de achitarea imprumutului, inclusiv posibilitatea de a prelungi perioada de creditare sau chiar de a-ti vinde masina atunci cand te afli in incapacitate de plata, deci clar reprezinta o alternativa ideala la imprumutul bancar clasic.

Care sunt actele necesare pentru obtinerea unui imprumut de tip amanet auto

Pentru obtinerea unui imprumut de tip amanet auto, in cazul persoanelor fizice, sunt necesare urmatoarele acte:

  • cartea de identitate a proprietarului masinii
  • cartea de identitate a masinii
  • talonul autoturismului

Persoanele juridice, pe langa actele mentionate anterior, trebuie sa prezinte si Certificatul Unic de Inregistrare al societatii (CUI), stampila si actul constitutiv al societatii.

La cine poti apela atunci cand vrei sa aplici pentru un imprumut de tip amanet auto

In prezent, exista o multime de case de amanet auto la care poti apela atunci cand intentionezi sa-ti amanetezi autoturismul pentru a obtine ajutor financiar. Cu toate acestea insa, pentru a te asigura ca ai acces la cele mai bune servicii de amanet auto de pe piata, destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, vino la Kapital Credit. Aici nu doar ca poti obtine pe loc un imprumut de pana la 75% din valoarea masinii tale, fara birocratie, fara verificari de credit si fara timpi lungi de asteptare, ci ai parte de o experienta mai placuta, mai confortabila si mai avantajoasa ca niciodata, alaturi de adevaratii profesionisti in domeniu.

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button