Kapital Credit

Despre Noi

Kapital Credit

Kapital Credit (nr reg Banca Nationala a Romaniei RE-PJR-03) a aparut pe piata cu scopul de a raspunde nevoilor clientilor prin servicii de imprumut de tip amanet auto. Serviciile noastre de creditare cu garantie auto se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Personalul nostru profesionist, practicile oneste si serviciul rapid ne-au ajutat sa castigam rapid popularitate pe o piata atat de competitiva.

Echipa noastra analizeaza cu spirit de raspundere fiecare cerere de imprumut si ofera solutii rapide, avantajoase si personalizate pentru fiecare client. Incercam sa venim in ajutorul clientilor nostri oferind imprumuturi de tip amanet auto cat mai rapid, cu documentatie minima. Expertii nostri ofera evaluari gratuite si fara obligatii, in maximum 30 minute, precum si consiliere pe toata durata contractului.
Amanet Auto
0 +

Ani Experienta

Kapital Credit

Serviciul de amanet auto este extrem de folositor pentru persoanele care au nevoie sa obtina sume mari de numerar in intervale de timp scurte. Cand oamenii isi amaneteaza vehiculele, acestia obtin acces imediat la fondurile de care au nevoie, iar totul se intampla in cativa pasi simpli:

EVALUAREA AUTOTURISMULUI

Expertii nostri de la Kapital Credit iti ofera o evaluare gratuita si fara obligatii, in maximum 30 minute. Iti oferim in cel mai scurt timp pana la 75% din valoarea masinii, in functie de anul masinii, starea tehnica si numarul de kilometrii.

SEMNAREA CONTRACTULUI

Contractul se incheie rapid si pe loc iar imprumutul se acorda pe o perioada de minimum 30 de zile. Suma stabilita se achita INSTANT sau in REGIM DE URGENTĂ prin transfer bancar. Iar intregul proces dureaza maximum 30 minute. Dupa expirarea termenului stabilit in contract, Kapital Credit mai acorda o perioada de gratie de pana la 30 de zile

PRIMIREA BANILOR

Kapital Credit iti acorda imprumutul pe loc! Cu documentatie minima si un timp scurt de asteptare, iti transformi rapid masina in numerar.

SIGURANTĂ FINANCIARĂ

Kapital Credit iti ofera transparenta totala. Fara comisioane ascunse, fara costuri suplimentare sau modificari ale contractului. Vei cunoaste toate costurile inca de la inceput, iar acestea vor ramane fixe, fara sa fie influentate de fluctuatiile valutare.

CONFORT ȘI RAPIDITATE

Vino cu masina la sediul nostru si afla care este valoarea imprumutului pe care il poti obtine. Expertii nostri iti vor evalua rapid masina si iti vor oferi pana la 75% din valoarea acesteia, in functie de anul de fabricatie, starea tehnica si numarul de kilometrii. In doar 30 de minute poti obtine suma de care ai nevoie prin transfer bancar in regim INSTANT sau REGIM DE URGENTĂ!

CONFIDENTIALITATE 100%

Kapital Credit pastreaza datele furnizate de clienti in deplina siguranta si le utilizeaza doar in scopul acordarii de imprumuturi. Datele personale si documentele clientilor nostri vor ramane intotdeauna confidentiale.

AVANTAJE

Kapital Credit - Amanet Auto

ZILE DE GRATIE

Dupa expirarea termenului stabilit in contract, Kapital Credit mai acorda o perioada de gratie de pana la 7 de zile,.

FĂRĂ PENALIZĂRI ASCUNSE

La Kapital Credit platesti doar comisioanele stabilite la semnarea contractului.

POTI VINDE MAȘINA

Iti punem la dispozitie parcul nostru auto pentru prezentarea masinii in cazul in care doresti sa o vinzi.

OBTII BANII RAPID

Dupa evaluarea masinii tale poti primi banii in doar 30 de minute.

EVALUAREA MAȘINII

Poti primi pana la 75% din valoarea masinii, in functie de starea tehnica, model, anul de fabricatie si numarul de kilometrii.

FLEXIBILITATE

Poti primi banii INSTANT sau REGIM DE URGENTĂ in ce banca si in ce cont bancar doresti.

Suna Acum!

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button