Kapital Credit

Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Imprumutul de tip amanet este un serviciu financiar care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Acest tip de imprumut este sustinut de o garantie, in acest caz fiind vorba de o masina, camion sau SUV. Imprumutul de tip amanet auto se acorda in urma unui contract incheiat pe o perioada de 30 de zile.

Daca doresti sa aplici pentru un imprumut de tip amanet auto, este necesar sa prezinti doar cateva acte. Persoanele fizice care vor sa obtina imprumutul au nevie de:

– Cartea de identitate a proprietarului autovehiculului - C.I (buletin)

– Cartea de identitate a masinii - CIV.

– Talonul autoturismului.

Persoanele juridice, pe langa actele mai sus mentionate, trebuie sa prezinte si:

– CUI (Certificatul unic de inregistrare al societatii).

– Actul constitutiv al societatii.

– Ștampila societatii

 

Poti obtine pana la 75% din valoarea de piata a masinii, in functie de marca si de anul de fabricatie al autoturismului pe care il detii.

Comisionul mediu pe care il percepe compania noastra este de 0,3% pe zi. Acest comision poate scadea pana la 0,17% pe zi, in functie de suma imprumutata si de perioada imprumutului acordat.

Intregul proces de acordare a imprumutului dureaza aproximativ 30 de minute si implica semnarea contractului si gararea autoturismului in parcul nostru auto. Dupa aceasta operatiune, vei primi rapid banii in contul bancar personal.

Banii se primesc DOAR prin transfer bancar INSTANT sau in REGIM DE URGENTĂ pentru a ajunge la dumneavoastra in cont in maxim 12-24 ore lucratoare.

Da, poti returna oricand imprumutul. Valoarea comisionului va fi calculata doar pentru perioada imprumutata.

In cazul in care nu poti returna banii pana la data stabilita in contract, mai poti beneficia de pana la 30 zile de gratie, in functie de perioada contractuala, cu acelasi comision. Daca nici termenii pentru perioada de gratie nu pot fi indepliniti, poti opta pentru prelungirea contractului cu inca 30 de zile, achitand doar comisionul pe luna precedenta.

Masina mea este in siguranta in parcul auto?

Masina ta este parcata in deplina siguranta. Parcul nostru auto este acoperit si monitorizat 24/24 si este conceput pentru a pastra in siguranta autoturismele ramase in grija noastra. Astfel, ai garantia ca vei primi inapoi masina exact asa cum ai lasat-o.

Masina ta va fi parcata in siguranta in parcul nostru auto pana la sfarsitul perioadei contractuale. Iti vei conduce autoturismul la parc, vom fotografia toate detaliile la exterior, interior, kilometraj si il sigilam pana la returnarea imprumutului.

Masina iti va fi returnata imediat ce vei rambursa imprumutul si comisionul aferent contractului.

Da, desigur. Personalul nostru iti va permite accesul in parcul auto cu potentialii clienti pentru vizionarea si vanzarea masinii.

Plata se face in baza unei facturi emise de societatea noastra. Factura se emite cu 5-7 zile lucratoare inainte de data scadenta, iar dumneavoastra puteti face plata prin transfer bancar sau prin depunere la ghiseul bancii cu care colaboram. IMPORTANT: in momentul in care faceti plata, va rugam sa specificati numarul facturii la DETALII PLATĂ

Suna Acum!

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button