Kapital Credit

Siguranta Masinii Tale

Kapital Credit

Kapital Credit isi asuma responsabilitatea de a pastra in siguranta masina lasata drept garantie in urma acordarii creditului, in parcul auto personal care este pazit si monitorizat video 24/7.

Autoturismul tau va fi parcat in siguranta in parcul nostru auto, dupa semnarea contractului si stabilirea valorii masinii.


Masina ta este mereu in siguranta, parcul nostru auto fiind monitorizat in permanenta de camerele video.

In plus, daca doresti sa vinzi masina si ai nevoie de un spatiu de expunere, iti punem la dispozitie parcul auto pentru prezentare. Autoturismul poate fi preluat doar dupa returnarea imprumutului si a comisionului aferent.

Specialistii nostri vor face poze la interiorul si exteriorul masinii, vor nota kilometrajul, vor parca si sigila masina in siguranta in parcul auto propriu. Masina ta va fi returnata in aceeasi stare in care a fost inregistrata, dupa achitarea creditului si a comisionului aferent.

La predare poti examina masina si fotografiile alaturi de specialistii nostri. Kapital Credit iti garanteaza returnarea autoturismului in aceeasi stare de functionare, cu acelasi kilometraj si aspect.

Suna Acum!

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button