Kapital Credit

Pasionatii de masini sunt interesati in fiecare an de ce mai apare nou pe piata si cei mai impatimiti dintre ei cauta doar autoturisme de lux, in serie limitata, care au preturi extrem de mari. Iata unele dintre cele mai scumpe masini in 2023:

  • Rolls-Royce Boat Tail

Sursa foto:Carwale.com

Aceasta masina este cu adevarat deosebita, fiind un model de lux, inspirat de designul iahturilor din anii 1920. Este o decapotabila cu o copertina detasabila, iar interiorul este dotat cu scaune din piele de inalta calitate. Exemplarele din aceasta colectie sunt unice, fiind personalizate dupa dorinta proprietarilor in ceea ce priveste designul. Primul este albastru si a fost prezentat publicului in 2021, al doilea are o culoare perlata, o combinatie de roz cu fulgi metalici albi si bronz, si a fost lansat in 2022, iar al treilea exemplar si ultimul este inca un mister, deoarece nu s-a dezvaluit nimic, dar se asteapta sa apara in 2023. Dispune de un motor V12, de 6.75 litri, twin-turbo si 563 cai putere, iar pretul este unul pe masura, mai exact 28 de milioane de euro.

  • Bugatti La Voiture Noire

Sursa foto: Topgear.com

Cei de la Bugatti uimesc mereu prin automobilele pe care le produc. Bugatti La Voiture Noire este un model unicat, cu un cost total estimat la 11 milioane de euro. Este o constructie bazata pe un model anterior, Chiron, doar ca vorbim de o serie de modificari precum dimensiunile mai generoase, adaugarea unor jante unice si a unor elemente speciale, confectionate prin tehnici 3D. Interiorul este din piele, culoarea este neagra, iar aspectul este unul cu adevarat luxos si elegant. Motorul W16, de 8.0 litri dezvolta 1500 cai putere, iar proprietarul acestei masini este necunoscut, motiv pentru care a ramas un mister.

  • Pagani Huayra Roadster BC

Sursa foto: Motortrend.com

Aceasta este o alta masina de top, care se numara printre cele mai scumpe din lume. A fost lansata in 2020 si are un motor V12, Twin Turbo, de 6 litri si 791 cai putere. Este extrem de rapida, ajungand la 100 km in doar 2.5 secunde si are o viteaza maxima de 383 km/h.

Aspectul acestui bolid este unul elegant, luxos, cu finisaje frumos rotunjite, care contribuie la aerodinamica. Culoarea poate varia in functie de dorintele proprietarului care lanseaza comanda si pot fi folosite numeroase vopsele cu efecte speciale.

Interiorul este pe masura, cu tapiterie din piele, scaune sport foarte confortabile si adaptabile cu usurinta dupa forma corpului. Pretul masinii nu este unul fix, deoarece depinde foarte mult de cum alege sa o personalizeze fiecare client in parte, insa pretul de pornire este de 2.5 milioane de euro si poate depasi 4 milioane de euro.

Acestea sunt doar o parte dintre cele mai scumpe masini, dar mai sunt si altele, precum: Lamborghini Sian Roadster, Bugatti Centodieci, Aston Martin Valkyrie AMR Pro sau Bugatti Divo. Totusi, daca ai nevoie de un ajutor financiar si detii un autoturism, nu trebuie sa fie unul dintre cele amintite mai sus pentru a-l putea amaneta si obtine un pret bun. Te asteptam oricand la noi pentru a beneficia de conditii avantajoase!

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button