Kapital Credit

In ultimii ani, amanetarea masinilor este o practica tot mai des intalnita in Romania, fiind o solutie atractiva mai ales pentru persoanele care se afla intr-un impas financiar si au nevoie sa obtina o suma mare de bani instant, dar fara sa aiba de-a face cu procesul de obtinere a unui imprumut bancar traditional. Prin urmare, daca si tu intampini dificultati financiare neasteptate si vrei sa apelezi la un imprumut de tip amanet auto pentru a obtine fondurile necesare pe loc, iata 5 motive pentru a-ti amaneta masina in Bucuresti, la Kapital Credit.

  1. Acces rapid la bani si documentatie minima

La Kapital Credit procesul de amanetare a unei masini este rapid si usor. Acest partener ofera credite de tip amanet auto in Bucuresti cu documentatie minima, ceea ce inseamna ca acum ai posibilitatea de a obtine pe loc suma de bani de care ai nevoie. Practic, aici iti poti transforma masina in numerar si poti primi pana la 75% din valoarea acesteia, pe loc, fara sa fie necesar sa completezi o multime de documente sau sa astepti mult timp pentru a obtine aprobarea imprumutului dorit, asa cum se intampla de cele mai multe ori in cazul bancilor traditionale.

  • Conditii minime, flexibile si foarte avantajoase

Un alt motiv pentru a-ti amaneta masina in Bucuresti la Kapital Credit consta in conditiile flexibile si foarte avantajoase de obtinere a imprumutului de tip amanet auto dorit. Practic, aici soliciti o evaluare gratuita pentru a afla valoarea masinii tale, dupa care obtii o suma de bani instant si primesti un anumit termen pentru a returna imprumutul, in baza unui contract incheiat pe o perioada de minimum 30 de zile. Cu alte cuvinte, procesul este relativ simplu, comod si rapid, comparativ cu alte optiuni de imprumut.

Ba mai mult decat atat, un alt avantaj care nu poate fi ignorat este legat de faptul ca la Kapital Credit poti obtine un imprumut chiar daca ai un istoric de credit slab. Astfel, in timp ce bancile clasice pot verifica istoricul de credit pentru a decide daca sa acorde un imprumut sau nu, acelasi lucru nu este necesar in cazul amanetarii masinii in Bucuresti, la Kapital Credit.

  • Perioada de gratie

In cazul in care nu poti rambursa banii in termen, la Kapital Credit beneficiezi de o perioada de gratie de cateva zile, in functie de detaliile stabilite la semnarea contractului, astfel incat sa poti reusi sa achiti imprumutul si sa-ti recuperezi autoturismul.

  • Varianta de creditare sigura si transparenta

La Kapital Credit nu trebuie sa iti faci griji cu privire la transparenta costurilor. Aici ai parte de seriozitate si siguranta financiara deplina – fara comisioane ascunse, fara costuri suplimentare sau modificari ale contractului semnat.

  • Consultanta gratuita si solutii personalizate pentru toate categoriile de clienti

Nu in ultimul rand, la Kapital Credit, atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice beneficiaza de consultanta gratuita la cele mai inalte standarde de calitate. Specialistii de aici au o experienta bogata in domeniu si sunt gata sa-ti ofere solutii personalizate, adaptate intotdeauna nevoilor si cerintelor tale, totul pentru o colaborare reusita de ambele parti.

Acestea fiind spuse, exista mai multe motive pentru care amanetarea unei masini in Bucuresti ar trebui sa devina optiunea potrivita pentru tine, iar pentru cele mai bune si prompte servicii apeleaza cu incredere la Kapital Credit.

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button