Kapital Credit

Te confrunti cu anumite urgente sau cheltuieli neprevazute si cauti o modalitate simpla si rapida de a obtine numerar pentru a face fata tuturor provocarilor de ordin financiar? Hai la noi pentru a-ti amaneta masina si poti obtine pana la 75% din valoarea acesteia. Desi atunci cand ne gandim la importanta unei masini pentru viata de zi cu zi, amanetarea nu pare intotdeauna cea mai confortabila varianta, atunci cand trebuie sa rezolvam o problema cu adevarat urgenta si avem nevoie de bani rapid, aceasta se dovedeste a fi cea mai buna optiune pe care o putem lua in calcul. Mai ales atunci cand ai alaturi o casa de amanet auto care iti pune la dispozitie cele mai avantajoase conditii de creditare, asa cum este Kapital Credit, despre care vom vorbi in acest articol.

Care sunt avantajele pe care le poti obtine la Kapital Credit?

Daca si tu intentionezi sa aplici pentru un imprumut de tip amanet auto, merita sa apelezi la Kapital Credit deoarece avantajele pe care le oferim nu sunt deloc putine. Iata in continuare cateva exemple in acest sens:

Profesionalism si promptitudine la superlativ

La Kapital Credit, profesionalismul nu lasa de dorit niciodata, iar rapiditatea cu care oricine poate obtine un imprumut cu garantie auto face diferenta, ceea ce inseamna ca nu iti ramane decat sa apelezi la noi daca vrei sa beneficiezi de cea mai buna experienta de pana acum.

Banii pe loc, fara birocratie

La Kapital Credit este mai simplu si mai rapid ca niciodata sa intri in posesia sumei de bani de care ai nevoie in schimbul amanetarii propriului autoturism. La noi, intreg procesul de acordare a imprumutului dureaza aproximativ 30 de minute si implica evaluarea masinii, stabilirea valorii acesteia, semnarea contractului si gararea autoturismului in parcul nostru auto. Dupa toti acesti pasi, vei primi suma de bani direct in contul bancar personal. Iar partea buna este ca suma imprumutului pe care ti-l putem oferi depinde pur si simplu de valoarea masinii tale. Nu verificam istoricul tau de credit si nu ne intereseaza alte informatii financiare, care ar putea afecta valoarea creditului dorit.

Fara perioade lungi de asteptare

De asemenea, unul dintre cele mai mari avantaje pe care le oferim consta in usurinta procedurii de amanetare a unui autoturism. La noi, nu te mai confrunti cu birocratia si nu mai pierzi timpul cu intocmirea a zeci de dosare, asa cum se intampla de regula atunci cand apelezi la bancile traditionale pentru a obtine finantare. La Kapital Credot procesul de acordare a imprumutului dorit este simplificat considerabil, pentru ca tu sa poti beneficia de cea mai buna, accesibila si comoda experienta de creditare de pana acum.

Protectie maxima a autoturismelor amanetate

Nu in ultimul rand, ce mai trebuie sa stii este faptul ca la Kapital Credit dispunem de o parcare securizata prin sisteme de supraveghere video de ultima generatie, dar si paza, ceeea ce inseamna ca autoturismul tau va beneficia de protectie maxima pe toata durata cat va sta in parcul nostru auto.

De asemenea, tot in materie de avantaje pe care le oferim, merita sa mentionam si confidentialitatea datelor tale personale, consilierea de specialitate pe toata durata contractului si, cel mai important, perioada de gratie de pana la 30 de zile, acordata celor care nu pot returna banii pana la data stabilita in contract.

In concluzie, atunci cand vrei sa obtii un imprumut rapid pentru a depasi un moment critic de natura financiara, Kapital Credit iti poate fi de mare ajutor. Mai mult, este bine de stiut faptul ca, pe langa posibilitatea de a-ti amaneta masina, oferim si alte servicii la fel de avantajoase, cum ar fi cele de vanzare in propriul parc auto, asa ca acum stii la cine poti apela pentru a beneficia de un pachet complet in materie de servicii profesionale de amanet auto, adaptate intotdeauna nevoilor si cerintelor tale.

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button