Kapital Credit

Piata auto romaneasca este intr-o continua evolutie, ceea ce inseamna ca exista o varianta potrivita oricui atunci cand vorbim despre masini. Totusi, care sunt cele mai consacrate si apreciate automobile la noi in tara, conform datelor oficiale, si de ce? La momentul actual, este bine de stiut ca cele mai populare masini din Romania includ urmatoarele modele:

Dacia Logan – brandul Dacia ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai populare si emblematice masini din Romania in prezent, iar acest model se numara printre favoritele unui numar tot mai mare de soferi romani. Design-ul, fiabilitatea dovedita, preturile accesibile de achizitie, costurile de intretinere reduse sunt cele mai importante caracteristici care fac ca Dacia Logan sa fie o optiune excelenta pentru soferii care isi doresc sa aiba parte de o experienta de conducere cat mai placuta, confortabila, sigura si autentica.

Volkswagen Golf – ramane una dintre cele mai populare optiuni pentru cumparatorii din Romania, bucurandu-se de reputatia de a fi o masina fiabila, confortabila, versatila si accesibila, satisfacand astfel nevoi si cerinte dintre cele mai diverse. In plus, acest model este apreciat si pentru preturile rezonabile de achizitie, deci avantajele pe care le ofera nu sunt deloc putine.

Skoda Octavia – de asemenea o optiune binecunoscuta si apreciata in Romania. Fiabilitatea, performantele remarcabile, tehnologia avansata, design-ul modern si spatiul interior generos, ofertant si confortabil sunt principalele caracteristici datorita carora acest model continua sa ocupe locuri fruntase in topul preferintelor cumparatorilor auto, fiind o alternativa ideala mai ales pentru aceia care cauta un automobil potrivit pentru oras.

Ford Focus – continua sa fie preferata de majoritatea consumatorilor auto din Romania, datorita design-ului modern si sportiv, performantelor bune, dotarilor avansate, fiabilitatii si confortului. Cu alte cuvinte, vorbim despre o masina care ofera numeroase avantaje la preturi bune, ceea ce justifica popularitatea greu de egalat a acestui model.

Renault Megane – un alt model care aproape ca nu mai are nevoie de introducere, Renault Megane nu putea lipsi de pe lista celor mai populare masini din Romania in prezent. Acesta surprinde prin design-ul său dinamic, dar si prin fiabilitate, manevrabilitate si confort, fiind o alternativa demna de luat in calcul pentru soferii care isi doresc un automobil calitativ si accesibil, adaptat unor cerinte specifice.

Toyota Corolla – acest model reprezinta o alegere din ce in ce mai populara pentru soferii romani, iar acest lucru se justifica deoarece vorbim de o masina fiabila, cu design modern si un raport calitate-pret multumitor, adaptat pana si celor mai exigente si complexe nevoi si asteptari.

BMW seria 3 – nu mai este niciun secret faptul ca BMW se numara printre marcile auto favorite ale soferilor romani, iar acest model este apreciat si cumparat in mod frecvent gratie design-ului modern, impunator si elegant, dar si dotarilor avansate, performantelor tehnice deosebite,

Desigur, lista cu cele mai populare masini din Romania in prezent poate continua si cu alte modele de la marci celebre in intreaga lume, insa cele prezentate anterior se bucura de cea mai mare cerere si apreciere din partea consumatorilor auto.

Tu ce masina preferi din topul nostru?

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button