Kapital Credit

Ai o masina de care nu depinzi neaparat si vrei sa o amanetezi? Daca raspunsul tau este unul pozitiv, vino la noi pentru oferte foarte bune. Nu putem spune exact cat de multi poti lua pe masina ta, deoarece acest lucru depinde de mai multi factori, insa, ceea ce iti putem spune este ca poti obtine pana la 75% din valoarea autoturismului sau pana la 150.000 euro. Procesul de imprumut este mult mai simplu decat la institutiile financiare traditionale, unde trebuie sa faci dovada datoriilor si sa aduci o multime de acte. La amanetul auto vii cu masina, o evaluam, iar daca este totul in regula, semnam contractul si iti oferim suma stabilita.

Acte necesare

Pentru ca o masina sa fie eligibila pentru a fi amanetata, trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. In primul rand, autoturismul trebuie sa aiba toate actele in regula si prin documentatia existenta sa se dovedeasca ca persoana care il amaneteaza este si proprietarul. Apoi, un alt aspect care conteaza foarte mult tine de starea tehnica a masinii. Nu poti amaneta orice masina, in orice stare, ci aceasta trebuie sa fie una buna, sa nu prezinte defecte. Ai in vedere faptul ca toate problemele existente, mai mici sau mai mari, scad din suma pe care o vei obtine in momentul in care amanetezi masina.

Conditii avantajoase

Noi iti oferim preturi foarte bune, pentru a te bucura de o suma de bani cat mai mare, care sa te ajute sa depasesti orice problema financiara cu care te confrunti. Este insa important sa rambursezi la timp creditul, pentru a putea sa iti recuperezi autoturismul. Exista o perioada de gratie de 30 de zile, dupa ce a expirat termenul din contract, iar aceasta mai poate fi prelungita inca 30 de zile, perioade pentru care platesti acelasi comision. Trebuie sa stii ca in cazul in care vrei ca intre timp sa vinzi masina, poti face asta cu usurinta direct din parcul nostru auto. Totodata, exista si posibilitatea achitarii imprumutului mai repede pentru a te bucura si de mai multa flexibilitate.

Masina este in siguranta

Este important ca firma de amanet auto la care apelezi sa ofere cele mai bune conditii pentru a-ti pastra autoturismul in asa fel incat acesta sa fie intact in momentul in care vii sa il recuperezi. La Kapital Credit ai conditii foarte bune in acest sens, deoarece exista o parcare subterana care va oferi protectie impotriva tuturor fenomenelor meteo. Aceasta este supravegheata in permanenta, pentru a avea o dovada clara in cazul in care au loc evenimente neplacute.

Asadar, daca ai nevoie de bani si doresti sa iti amanetezi masina, Kapital Credit ar putea fi o solutie excelenta. Poti amaneta chiar si masini de lux, suma creditata fiind foarte mare, iar daca starea masinii este buna, poti primi pana la 75% din valoarea acesteia.

Inainte de a amaneta autoturismul trebuie sa te gandesti cu atentie la situatie si eventual ne poti solicita si alte informatii, astfel incat sa ai certitudinea ca ai luat cea mai buna decizie. La noi gasesti mereu sprijinul de care ai nevoie!

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button