Kapital Credit

Atunci cand ai nevoie de o suma mai mare de bani pentru o anumita perioada de timp si nu ai de unde sa o obtii, o solutie ar fi sa iti amanetezi masina. Astfel, vei putea obtine, dupa caz, pana la 75% din valoarea de pe piata si vei putea sa gestionezi cu usurinta problema cu care te confrunti. Totusi, nu orice masina poate fi amanetata, ci este necesar sa fie indeplinite o serie de conditii.

Care sunt conditiile

In primul rand trebuie sa fii proprietarul masinii si sa ai la dispozitie toate actele necesare: cartea de identitate a autoturismului, talonul, cartea de identitate a proprietarului. Daca masina apartine firmei, va fi nevoie de CUI, act constitutiv si stampila. Totul trebuie sa fie foarte clar din acest punct de vedere, deoarece altfel nu iti va fi acceptata masina pentru a fi amanetata.

Apoi, este nevoie ca starea tehnica a autoturismului sa fie una buna. Asa cum probabil ai dedus deja, nu se accepta masinile care prezinta defecte, iar orice potentiala dauna se va scadea din suma pe care te-ai fi asteptat sa o primesti.

Te asteptam la noi

Daca indeplinesti conditiile de mai sus, vino la noi pentru o evaluare. In urma discutiilor vei afla toate detaliile care te intereseaza, dar si suma pe care o vei primi, in functie, printre altele, de marca masinii, model si anul de fabricatie. Comisioanele care se percep sunt minime, cu un procent de 0.3% pe zi, dar pot scadea pana la 0.17 pe zi, ceea ce depinde de suma pe care o imprumuti si de perioada pe care se face imprumutul.

Este important sa alegi cu grija amanetul, pentru a te asigura de faptul ca masina ta va fi pastrata in cele mai bune conditii. Pentru asta, noi iti oferim: parcare subterana (pentru a o feri de soare si alte intemperii), paza si monitorizare video non-stop (pentru a fi mereu in siguranta si pentru a avea dovezi clare in cazul unui eveniment neplacut) si asigurare de raspundere civila (pentru a primi eventuale despagubiri daca este cazul).

Alte beneficii

In cazul in care pe parcursul contractului vrei sa vinzi masina, ai posibilitatea de a face asta direct din parcul nostru. In plus, iti vom oferi si alte avantaje, precum: creditare pana la 75% din valoarea masinii, imprumuturi pana la 150.000 euro, perioada de gratie de 30 de zile, restituirea totala sau partiala a creditului si comision recalculabil.

Inainte de a amaneta o masina gandeste-te bine daca este necesar sa faci asta, deoarece daca nu vei respecta contactul si nu vei returna la timp banii, masina ta poate deveni proprietatea amanetului si apoi poate fi vanduta. Analizeaza bine totul si ia o astfel de decizie doar atunci cand stii ca e totul in regula.

Daca ai nevoie de detalii suplimentare pentru a lua o decizie buna, le gasesti pe site-ul nostru sau ne poti contacta oricand la 0721 333 888 sau prin intermediul datelor de contact disponibile pe site.

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button