Kapital Credit

Amanetarea masinilor de lux este o practica intalnita frecvent in ultima perioada. Este un proces prin care un autoturism este dat in garantie in schimbul unei anumite sume de bani, stabilite in urma unei evaluari. Practic, lasi masina, primesti banii si iti este inapoiata in momentul in care ai restituit suma.

Avantajele noastre

Amanetarea masinilor de lux este avantajoasa cu noi deoarece: obtii rapid suma de bani dorita, nefiind necesar sa mai astepti asa cum se intampla la institutiile financiare, ai parte de o creditare de pana la 75% din valoarea masinii, poti sa imprumuti pana la 150.000 euro, ai parte de o perioada de garantie de 30 de zile, iar daca intre timp vrei sa vinzi masina, o poti face direct din parcul nostru auto.

Masina ta este in siguranta

Parcarea in care sunt pastrate masinile amanetate de clientii nostri este gandita in asa fel incat sa ofere un grad ridicat de protectie. Este vorba de o parcare subterana care iti va pastra masina in deplina siguranta indiferent de conditiile meteo, dar exista si monitorizare video 24/7 si se ofera acces la imagini daca este necesar. In cazul in care se pot intampla evenimente neplacute, autoturismul tau beneficiaza de asigurare de raspundere civila.

Conditii de indeplinit

Daca te gandesti sa vii cu masina la noi pentru a o amaneta, ai nevoie in mod obligatoriu de o serie de acte care sa dovedeasca proprietarul. Cu alte cuvinte, in primul rand, ai nevoie de cartea de identitate a autoturismului, de talonul masinii si de chei. Apoi, daca esti persoana fizica, va trebui sa ne prezinti cartea de identitate, iar daca esti persoana juridica vom avea nevoie de CUI, act constitutiv si stampila.

Daca vrei sa intri in contact cu noi si sa obtii anumite sume de bani in urma amanetarii unei masini de lux, pasii sunt urmatorii: ne suni la 0721 333 888 pentru a avea o discutie prealabila si pentru a-ti face o evaluare telefonica, vii la noi unde putem inspecta masina, se semneaza un contract, dupa care, in doar 30 de minute poti primi banii sau dovada platii. Atat de simplu este!

Dupa ce ai lasat masina, va fi pastrata in conditii optime, motiv pentru care nu ai de ce sa iti faci griji si o vei primi inapoi la termenul stabilit. In cazul in care vrei sa intri in posesia sa mai repede, nu e nici o problema, deoarece acest lucru este posibil si valoarea comisionului va fi calculata doar pentru perioada imprumutata.

Flexibilitate deplina

In cazul in care nu respecti termenul limita, se ofera inca 30 de zile de gratie, timp in care trebuie sa respecti termenii, dar si aceasta insa poate fi prelungita cu alte 30 de zile, achitand doar comisionul. Daca nu reusesti sa mai achiti imprumutul, poti sa vinzi masina lasata in garantie, direct din garajul nostru.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si te vom ajuta cu cea mai mare placere sa iei o decizie cu adevarat inspirata si sa obtii suma de bani de care ai nevoie!

Open chat
Buna ziua,

Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button